ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΨΗΦΙΑΚΟ | ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
AUTHOR IGLA 200

AUTHOR IGLA 200

Κωδικός: AUTHOR IGLA 200

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου AUTHOR IGLA 200 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Τεχνολογία Canbus Αντικλεπτικό σύστημα με τεχνολογία Canbus, που συνδεεται πλήρως με τα άλλα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, σαν εργοστασιακό. Προστασία του αυτοκινήτου από όλους τους  τρόπους κλοπής, ,οπ..
AUTHOR IGLA 200 LITE

AUTHOR IGLA 200 LITE

Κωδικός: AUTHOR IGLA 200 LITE

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου AUTHOR IGLA 200 LITE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ LIN BUS. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Τεχνολογία Canbus Αντικλεπτικό σύστημα με τεχνολογία Canbus, που συνδεεται πλήρως με τα άλλα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, σαν εργοστασιακό. Προστασία του αυτοκινήτ..
AUTHOR IGLA 231

AUTHOR IGLA 231

Κωδικός: AUTHOR IGLA 231

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου IGLA 231 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Τεχνολογία Canbus Αντικλεπτικό σύστημα με τεχνολογία Canbus, που συνδεεται πλήρως με τα άλλα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, σαν εργοστασιακό. Προστασία του αυτοκινήτου από όλους τους  τρόπους κλοπής, ,οπως κόψι..
AUTHOR IGLA 231 LITE

AUTHOR IGLA 231 LITE

Κωδικός: AUTHOR IGLA 231 LITE

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου AUTHOR IGLA 231 LITE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ LIN BUS. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Τεχνολογία Canbus Αντικλεπτικό σύστημα με τεχνολογία Canbus, που συνδεεται πλήρως με τα άλλα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, σαν εργοστασιακό. Προστασία του αυτοκινήτ..
AUTHOR IGLA COMPASS C

AUTHOR IGLA COMPASS C

Κωδικός: AUTHOR IGLA COMPASS C

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΚΛΟΠΗΣ COMPASS (APP)..
AUTHOR KVANT

AUTHOR KVANT

Κωδικός: AUTHOR KVANT

Σύστημα AUTHOR KVANT ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το μικρότερο μη ψηφιακό σύστημα ακινητοποίησης στην αγορά συστημάτων ασφαλείας. Σχεδιασμένο για δημοφιλείς μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων που δεν διαθέτουν σύστημα CanBus. Μπλοκάρει το κινητήρα και αποτρέπει την εκκίνηση του. Το σύστημα ακινητοποίησ..