ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΙΚΛΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
AUTHOR AR20 RELAY

AUTHOR AR20 RELAY

Κωδικός: AUTHOR AR20 RELAY

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΛΟΠΗΣ TOR κάνει έξτρα κόψιμο κινητήρα σε αναλογικά αυτοκίνητα. Συνδυάζεται μόνο με συστήματα AUTHOR IGLA ..
AUTHOR AUTOSTART

AUTHOR AUTOSTART

Κωδικός: AUTHOR AUTOSTART

 Σύστημα AUTHOR AUTOSTART ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την χρήση αυτου του προϊόντος, γίνεται απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα του αυτοκινήτου και σας επιτρέπει να ζεστάνετε τον κινητήρα πριν την έναρξη της διαδρομής σας, να ζεστάνετε ή να κρυώσετε την καμπίνα των επιβατών. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤ..
AUTHOR COMPASS

AUTHOR COMPASS

Κωδικός: AUTHOR COMPASS

                              Σύστημα COMPASS ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Λειτουργεί σε συνδυασμό με το αντικλεπτικό IGLA ALARM και μέσω της εφαρμογής Author Conn..
AUTHOR IGLA 200

AUTHOR IGLA 200

Κωδικός: AUTHOR IGLA 200

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου AUTHOR IGLA 200 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Τεχνολογία Canbus Αντικλεπτικό σύστημα με τεχνολογία Canbus, που συνδεεται πλήρως με τα άλλα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, σαν εργοστασιακό. Προστασία του αυτοκινήτου από όλους τους  τρόπους κλοπής, ,οπ..
AUTHOR IGLA 231

AUTHOR IGLA 231

Κωδικός: AUTHOR IGLA 231

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου IGLA 231 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Τεχνολογία Canbus Αντικλεπτικό σύστημα με τεχνολογία Canbus, που συνδεεται πλήρως με τα άλλα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, σαν εργοστασιακό. Προστασία του αυτοκινήτου από όλους τους  τρόπους κλοπής, ,οπως κόψι..
AUTHOR IGLA ALARM K01

AUTHOR IGLA ALARM K01

Κωδικός: AUTHOR IGLA ALARM K01

             Ο Author-Alarm "Igla", είναι μια έξυπνη συσκευή προστασίας αυτοκινήτου που διαθέτει  καινοτόμο μηχανισμό μπλοκαρίσματος κινητήρα  διότι χρησιμοποιεί το εργοστασιακό κύκλωμα can bus του αυτοκινήτου, οπότε δεν..
AUTHOR IGLA ALARM K02

AUTHOR IGLA ALARM K02

Κωδικός: AUTHOR IGLA ALARM K02

AUTHOR IGLA ALARM K02                                 Ο Author-Alarm "Igla", είναι μια έξυπνη συσκευή προστασίας αυτοκινήτου που διαθέτει&..
AUTHOR IGLA BLED

AUTHOR IGLA BLED

Κωδικός: AUTHOR IGLA BLED

ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FIRMWARE ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΛΟΠΗΣ IGLA, IGLA ALARM ..
AUTHOR KEYLESS

AUTHOR KEYLESS

Κωδικός: AUTHOR KEYLESS

Σύστημα AUTHOR KEYLESS BLOCK ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Είναι μόνο για τα αυτοκίνητα που διαθέτουν keyless entry (εξυπνο κλειδι). Δεν επιτρέπει την αναμετάδωση του σηματος του κλειδιου περα από την αποσταση που μπορει να δουλέψει το keyfob της συσκευης Keyless Block ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Συνδ..
AUTHOR KVANT

AUTHOR KVANT

Κωδικός: AUTHOR KVANT

Σύστημα AUTHOR KVANT ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το μικρότερο μη ψηφιακό σύστημα ακινητοποίησης στην αγορά συστημάτων ασφαλείας. Σχεδιασμένο για δημοφιλείς μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων που δεν διαθέτουν σύστημα CanBus. Μπλοκάρει το κινητήρα και αποτρέπει την εκκίνηση του. Το σύστημα ακινητοποίησ..
AUTHOR OBD

AUTHOR OBD

Κωδικός: AUTHOR OBD

AUTHOR OBD BLOCK          Το Author OBD BLOCK, είναι ένα αντικλεπτικό σύστημα που κλειδώνει τη θύρα διάγνωσης OBD, ώστε να  αποτρέπεται η οποιαδήποτε παρέμβαση στο αυτοκίνητο σας, όπως ο προγραμματισμός - κωδικοποίηση πρόσθετων κλειδιών, μέθοδο που χρη..
AUTHOR TESTER TS100

AUTHOR TESTER TS100

Κωδικός: AUTHOR TESTER TS100

ΣΥΣΚΕΥΗ TESTER ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ IGLA ..